mittiprickigt

2011-09-29
10:23:43

Utveckling

Satt och tittade på mina allra första bilder jag ritade med ritplattan och började tänka efter hur många år sedan jag började rita som hobby. 7 år!
Och som tur är har det ju gått lite framåt sedan dess.
Min första bild ritad med min gamla intous ritplatta. Jag ritar fortfarande samma karaktär som i bilden nu och då och det är roigt att se hur min stil har utvecklats med henne. Bilden ovan tror jag är ritad år 2005.
Den här bilden är inte ritad så jättemycket senare men redan här kan man se en stor förändring i hur jag färgläggningen.
Det syns inte mycket men här hade jag startat en tanke på att rita mer realistiskt. bild från 2006/2007.
2008 hände det grejer, då fick jag nåt ryck och försökte helt komma ifrån manga stämpeln. Det gick halvbra och det kändes inte helt rätt med silliconläppar på den här bruden...
Såhär ser då den här karaktären ut idag, silliconläpparna är borta, kroppen och ögonen mer realistiska. Kläddesignen har dock hängt med hela vägen helt utan någon slags modifiering.
Har varit kul att utveckla något jag ritat under en sån pass lång period. Det gör det dessutom lättare att se utvecklingen. Ska bli intressant att se hur det ser ut ett år till från nu.
Ciao! //Elin